کاربردی سازی GIS در حوزه برق به میزان قابل قبولی رسیده است
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و آمار وزارت نیرو با اشاره به تنشهای آبی و چالشهای پیک بار برق در تابستان گفت: برای ارتقای سطح فعالیتها، مراحل بلوغ به خوبی طی شدهاند و خوشبختانه در حوزه برق، کاربردی سازی GIS به میزان قابل قبولی رسیده است.
ﺳﻪشنبه، 01 آذر 1401 |
http://news.nri.ac.ir/allnews/ID
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، "آزرم دهستانی"در مراسم بزرگداشت روز جهانی GIS، ضمن تبریک این روز به همه تلاشگران صنعت آب و برق کشور، اظهار داشت: با توجه به وجود تاسیسات و زیرساختهای عظیم و همچنین عارضههای طبیعی مانند رودخانهها، آبهای زیرسطحی و غیره در سطح کشور، مدیریتی دقیق نیاز است که به این منظور باید با رویتپذیری، کنترلپذیری و در نهایت هوشمندسازی در راستای خدمترسانی به مردم گام برداریم.
وی خاطرنشان کرد: از آنجا که هدف ما رسیدن به دولت هوشمند است، برای ارتقا زیرساختهای هوشمندسازی و برطرف کردن نقاط ضعف، احتیاج به اطلاعات مکانی داریم که خوشبختانه وزارت نیرو، در دو دهه اخیر، به صورت جدی به این موضوع پرداخته است.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و آمار وزارت نیرو با قدردانی از فعالیتهای انجام شده در شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان در راستای کاربردی سازی برنامههای عملیاتی GIS، بیان کرد: عملکرد این شرکت در خصوص مقاومسازی و طراحی سامانههای نوین، باعث شد رتبه استان که عملکرد مجموعه شرکتهای استانی را شامل میشود، ارتقا یافته و استان کرمان در جمع استانهای شاخص قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه این شرکت با تکیه بر دانش و مسئولیتپذیری کارکنان خود و همچنین استفاده از زير ساختهای آماده شده از جمله سامانه GIS توانسته به توفیقات چشمگیری دست یابد گفت: در راستای دستیابی به اهداف مهم شرکت و خدمترسانی به مشترکان بدون مراجعه حضوری، برنامههای گوناگونی در شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان طراحی و به مردم عرضه شده است.
عبدالوحید مهدوی نیا، افزود: در سطح شهرستانهای تحت پوشش شرکت، تمامی خطوط فشار ضعیف و متوسط، پستهای برق، کنتورها و اشتراکهای برق مشترکان به صورت GIS برداشت میشود.
وی خاطرنشان کرد: با کاربردیسازی GIS، پیش از وقوع بحرانها، اطلاعات مورد نیاز را دریافت کرده و با اقدامات موثر در راستای افزایش مقاومسازی و تابآوری شبکه و همچنین برطرف کردن نقاط ضعف و استقرار نیروی انسانی و ماشین آلات در محل مربوطه پیش از وقوع حادثه، توانستیم عملکرد بسیار خوبی در راستای پایداری شبکه و به حداقل رساندن خاموشیها، ثبت کنیم.
در پایان این مراسم ضمن رونمایی از اولین سامانه تعاملی Mobile GIS با قابلیت کد کردن دادهها به صورت آفلاین، از مدیران و مشاورانی که با شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان در زمینه توسعه GIS همکاری داشتند، قدردانی شد.