وزارت‌نیرو، پژوهشگاه نیرو، شرکت‌دانش‌بنیان‌، فرآیند مهندسی، معکوس دستگاه آشکار ساز، قطع واردات
عناوین کل اخبار
تولید دستگاه‌های دانش‌بنیان آشکارساز/ از مهندسی معکوس و قطع واردات تا حضور در عرصه صادرات
 

تولید دستگاه‌های دانش‌بنیان آشکارساز/ از مهندسی معکوس و قطع واردات تا حضور در عرصه صادرات

مدیر‌عامل یک شرکت دانش بنیان از فرآیند مهندسی معکوس دستگاه آشکارساز تا قطع واردات و حضور در عرصه صادرات خبر داد.
دوشنبه، 12 دی 1401 | Article Rating

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، شرکت دانش‌بنیان فرایند ارقام پرداز از شرکت‌های حاضر در هجدهمین نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب کشور، اولین تولیدکننده دستگاه آشکارساز در ایران از سال 1380 است که اقدام به تولید دو نوع دستگاه دریچه یاب و لوله یاب فلزی به شیوه مهندسی معکوس کرده است.
این شرکت دانش‌بنیان تولیدات خود را به مروز زمان بر اساس  پیشرفت و افزایش نیاز به توسعه شبکه تاسیسات آب و فاضلاب کشور محصولات خود را رشد و ارتقا داد.
محمد‌رضا عزیزی مدیر‌عامل شرکت در این باره گفت: شرکت ابتدا برای تامین نیازهای شبکه تاسیسات داخلی کشور نمایندگی چندین شرکت معتبر ژاپنی، کانادایی، هلندی و ایتالیایی را بر عهده داشته است و دستگاه های لوله یاب، کابل یاب و نشت یاب را برای مصارف داخل کشور وارد می‌کرده است.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت‌ها، تغییر قیمت ارز، تحریم‌ها و عدم پشتیبانی شرکت های خارجی از محصولات و افزایش بار مالی سنگین بر صنعت آب  و فاضلاب کشور با دعوت به کار  متخصصان، مهندسان و نخبگان دانشگاهی داخل کشور اقدام به تولید این دستگاه‌ها کردیم و در سال 93 به عنوان شرکت‌ دانش‌بنیان تولیدی تجهیزات High-Tech شناخته شدیم.
وی با تاکید بر آموزش و پشتیبانی محصولات این شرکت ادامه داد: آموزش به کاربران و خدمات پس از فروش در تمام مراحل نصب و تعمیر تعهد اصلی است که شرکت ما بر دوش خود احساس می‌کند.
عزیزی اضافه کرد: صادرات محصولات تولیدی به عنوان رکن اساسی برنامه های توسعه‌ای شرکت است که با رشد 300درصدی این امر محقق و محصولات این شرکت وارد عرصه تجارت جهانی شد.
وی با تاکید بر دو هدف اصلی این شرکت افزود: دستیابی به تکنولوژی های نو و خودکفایی کشور در این بعد و صادرات محصولات با تکنولوژی بالا در بازارهای جهانی از مهمترین دغدغه‌های شرکت فناور ما است.
این شرکت دانش بنیان اعتماد کارفرمایان، پیمانکاران و مدیران ارشد شرکت‌های دولتی را به عنوان اصلی ترین دغدغه شرکت های دانش‌بنیان دانست و افزود: رشد و توسعه فناوری، دستیابی به تکنولوژی‌های ‌روز دنیا و قابل رقابت شدن محصولات با دانش و تخصص داخل کشور، تنها در سایه اعتماد مدیران ارشد اجرایی محقق می‌شود و فرصتی برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد می‌کند تا بعد از فروش و ارزیابی محصولات در مرحله اجرا برای افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی محصولات خود اقدام کنند.

تصاویر
  • تولید دستگاه‌های دانش‌بنیان آشکارساز/ از مهندسی معکوس و قطع واردات تا حضور در عرصه صادرات
ثبت امتیاز
نظر جدید
تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.