در مرکز رشد مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان پژوهشگاه نیرو و با حضور نمایندگان شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان، بررسی فنی استفاده از تیرهای برق هیبریدی فولاد کامپوزیتی ساخته شده توسط یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در مرکز رشد مجتمع آذربایجان پژوهشگاه نیرو انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، در این نشست ضمن معرفی مزایای تیرهای برق هیبریدی فولادکامپوزیتی ساخته شده در مرکز رشد مجتمع آذربایجان پژوهشگاه نیرو، نتایج بررسیهای فنی انجام شده توسط تیم فنی شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان اعلام گردید.
"مصطفی مافی" رئیس مرکز توسعه فناوری صنعت برق و انرژی (مرکز رشد پژوهشگاه نیرو)، با اشاره به مزایای تیرهای برق هیبریدی فولاد کامپوزیتی ساخته شده گفت: در صورت عقد قرارداد شرکت توزیع استان اصفهان با شرکت فناور تحت حمایت مرکز رشد پژوهشگاه نیرو، زمینهسازی استفاده از تسهیلات در اولین فرصت مقدور خواهد شد.
"رضا کرمی" معاونت مهندسی شرکت توزیع استان اصفهان، ضمن استقبال از این محصول فناورانه و بکارگیری آن در راستای رفع نیاز شرکت توزیع استان اصفهان عنوان داشت: براساس ارزیابی کارشناسان فنی شرکت توزیع اصفهان، وزن و قیمت تمام شده پایههای تیر برق هیبریدی در مقایسه با پایههای چدنی و کامپوزیتی مناسب است وی همچنین خواستار بررسی تاثیر استفاده از این پایهها در یک شبکه توزیع ۲۰ کیلوولت فرضی شد.
"ابراهیم گوگونانی" مسئول نظارت و مشاور طرحهای روستایی نیز با اشاره به عدم بررسی تاثیر پارگی سیم و گالوپینگ بر روی خطوط توزیع تاکنون، از انجام این امر مهم در شرکت نیرو صنعت ترلان ابراز خوشنودی نموده و تحلیلهای سازهای تیرها و حد تحمل پایهها را مناسب ارزیابی کرد.
در پایان این بازدید با حضور مدیر، معاونان و تیم فنی شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان و با حضور"آرش رشیدی" مدیرعامل شرکت نیرو صنعت ترلان"، از محل کارگاههای تولید این محصول فناورانه بازدید شد.
گفتنی است تیرهای برق هیبریدی فولاد کامپوزیتی که توسط شرکت دانشبنیان "نیرو صنعت ترلان" مستقر در مرکز رشد مجتمع آذربایجان پژوهشگاه نیرو ساخته شده است، از قدرت تحمل نیرویی معادل تیرهای چوبی و بتنی (قابلیت تولید تا 2 تن نیرو بدون اختلاف در نری و مادگی تیرها) برخوردار است.
همچنین طول عمر بالا در شرایط آب و هوایی حدی و یخبندان و بدون تاریخ انقضاء، جایگزینی سریع در محل برج قبلی بدون نیاز به حفاری و فونداسیون جدید، امکان بازیافت کامل تیرها و عدم ایجاد نخاله (فلز و کامپوزیت زبالههای بازیافت شونده هستند برخلاف بتن)، امکان برکناری سریع تیر نصب شده و استفاده تیرهای برکنار شده در محل دیگر بدون آسیب به تیر، امکان تولید تیرها در آرایشها و رنگهای گوناگون جهت زیباسازی فضاهای شهری، نصب کامل تمامی کلاس های نیرویی تیرها حداکثر با یک جرثقیل یک تنی، امکان استفاده از فونداسیونهای آماده، امکان نصب تیر به صورت غیر عمودی در محلهایی که امکان نصب تیر به صورت عمودی وجود نداشته باشد (مسیرهای صخرهای شیبدار) و نصب بسیار آسان بادبند و کاربردیتر نسبت به تیرهای بتنی و چوبی و ... از دیگر مزایای این محصول فناورانه است.
خبرنگار: صمد زارعی (مجتمع آموزشی و پژوهشی آذربایجان)
دبیر خبر: خدیجه محمدی